Erkende boekhouders & fiscalisten

Wie zijn wij

Ons bedrijf

De beslissingen die u als ondernemer neemt, bepalen niet alleen de toekomst van uw bedrijf, maar ook die van uzelf en van uw gezin. Net daarom vindt u bij De Graef Linsen & Co niet enkel boekhouders om u bij uw boekhoudkundige verplichtingen te adviseren, maar ook fiscale, economische, juridische en sociale experten. Wij begeleiden u zowel tijdens de opstart, de groeifase of de overdracht van uw familiebedrijf, eenmanszaak of vereniging.

Dankzij een gerichte communicatie en een sterk persoonlijk contact kennen onze adviseurs uw onderneming door en door. Ze volgen uw vorderingen op de voet en denken graag proactief met u mee om uw zaak nog efficiënter te maken.

De Graef-Linsen & Co

Historie

De Graef Linsen & Co is in 1972 opgericht door Jean De Graef. In 1989 werd het kantoor omgevormd tot een naamloze vennootschap met Jean De Graef en Eddy Linsen als oprichters . Enige tijd later heeft Wim Vandebosch het team versterkt. De Graef Linsen & Co is inmiddels uitgegroeid tot een bureau met meer dan 35 geestdriftige werkkrachten.

Het Team

De medewerkers van De Graef Linsen & Co werken zeer deskundig en resultaatgericht: waar liggen de kansen voor uw bedrijf en hoe ziet u uw financiële toekomst? Wij denken met u mee en brengen proactief passende adviezen uit. We staan met een 35-tal gedreven medewerkers voor u klaar en zorgen ervoor dat u inzicht heeft in uw administratie. We stellen uw financiële verantwoording samen en voeren controle uit. En dit alles vergezeld van proactief advies waar we streven naar een duurzame vertrouwensrelatie.

De Graef-Linsen & Co

Onze visie

Onze deur staat steeds voor iedereen open. Zowel voor startende ondernemers, welke we steeds een eerste gratis advies aanbieden, als voor ons bestaand cliënteel dat altijd contact met ons kan opnemen zonder meerkost. We bouwen graag samen met u aan een langdurige vertrouwensrelatie. Vervolgens staan we dan ook garant voor een betrouwbare aanpak op maat van uw onderneming. Als uw vertrouwenspersoon streven wij maar één doel na: uw privé- en bedrijfsvermogen veilig stellen en vergroten. Wij helpen u bij de zoektocht naar de ideale koers opdat uzelf en uw onderneming van het financieel comfort kan genieten waar u recht op heeft. Sommige vraagstukken vragen een doorgedreven expertise. Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen we u een kwalitatief, bruikbaar advies geven.

Hoe wij u en uw KMO kunnen helpen?

Samen met u bekijken onze adviseurs alle kanten van uw bedrijf om zo te komen tot succesvolle oplossingen.

Maak nu een afspraak